contact

Vul dit mailformulier in om met Botte in contact te komen.

    Ik kijk uit naar uw bericht, en ben blij met uw interesse. Helaas kan ik niet altijd in correspondentie treden. Corresponderen over de podcast Eeuw van de Amateur kan via de website van de podcast.

    Mocht u mijn bedrijf zoeken in het register van de Kamer van Koophandel, dan moet ik u teleurstellen. Het is er netjes in vermeld, maar onder een geheime naam (er staat een Botte Jellema in, maar dat betreft een andere Botte Jellema). Daar is een goede reden voor: de Kamer van Koophandel verplicht een vestigingsadres op te nemen in hun database. Daar zit ik als zelfstandig journalist niet op te wachten, ook niet als dit het adres van mijn studio is. De KvK verspreidt namelijk zulke bedrijfsdata (waarschijnlijk lucratief). Daar ben ik principieel op tegen, en het hindert mij in mijn werk, en met mij vele ZZP’ers.

    Dit is een eindeloze strijd van ZZP’ers met de KvK, waar ik mij ook wel eens in heb gemengd, met kamervragen tot gevolg. Tot dit is opgelost is zijn bedrijfsnaam uitsluitend op mijn facturen te vinden. 

    U kunt met bovenstaand formulier contact met mij opnemen en indien noodzakelijk kan ik gegevens aan u verstrekken.


    Botte Jellema is lid van de NVJ. Bij opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van de NVJ van kracht, die hier (PDF) zijn te downloaden.