contact

Vul dit mailformulier in om met Botte in contact te komen.

    We kijken uit naar uw bericht, en zijn blij met uw interesse. Helaas kan Botte niet altijd in correspondentie treden. Corresponderen over de Eeuw van de Amateur kan via de website van de podcast.

    Persberichten kunt u mailen naar persberichten [at] bottejellema [punt] nl.

    Mocht u Botte’s bedrijf zoeken in het register van de Kamer van Koophandel, dan moeten we u teleurstellen. Het is er netjes in vermeld, maar onder een geheime naam (er staat een Botte Jellema in, maar dat betreft een andere Botte Jellema). Daar is een goede reden voor: Botte opereer vanuit zijn huis, en de Kamer van Koophandel verplicht op dat adres op te nemen in hun database. Daarna strooit de KvK lustig (en waarschijnlijk lucratief) met bedrijfsdata. De KvK verspreidt in Botte’s geval dus privégegevens. Dit is een eindeloze strijd van ZZP’ers met de KvK, waar Botte zich ook wel eens in heeft gemengd, met kamervragen tot gevolg. Tot dit is opgelost is zijn bedrijfsnaam uitsluitend op zijn facturen te vinden. 

    U kunt met bovenstaand formulier contact met Botte opnemen en indien noodzakelijk kan hij gegevens aan u verstrekken.


    Botte Jellema is lid van de NVJ. Bij opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van de NVJ van kracht, die hier (PDF) zijn te downloaden.