Stukje schrijven over luchtvaart = bedolven worden onder berichten van mensen die aandacht willen voor chemtrails

  1. Chemtrails bestaan niet. Het is allemaal onzin, en dat heb ik in dit stuk uitgelegd.
  2. Dr. Ir. Coen Vermeeren werkt niet bij de TU Delft. Hij was daar ooit een docent bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (geen hoofddocent), maar dat is al jaren geleden. Hij deed dat naast zijn functie als (omstreden) hoofd van Studium Generale, een organisatie die lezingen verzorgt op een universiteit. In 2017 heeft hij de TU Delft verlaten.
  3. Nee. Ik ben tegen luchtvaart, om redenen die ik in mijn stuk van vorige week uitlegde, maar laat mij nimmer voor wagens van complottheoretici spannen. De theorieën rond chemtrails zijn bespottelijk en hebben niets te maken met waar ik het over had.

Auteur: Botte Jellema

Botte Jellema (1977) is journalist, presentator, podcast- en documentairemaker. Hij is freelancer en werkt onder andere voor omroepen en programma's op NPO Radio1. Hij heeft een groot hart voor journalistiek, media, communicatie en verhalen.