Botte & Ype & Paulien en ALLES voor een beetje troost – Eeuw van de Amateur podcastaflevering 48

We hebben allemaal gevoelens, of we nou een kat, hond, steenbokje of hommel zijn. De vraag is wat de taalnazi’s er van vinden wat je in je mond steekt. Denken jullie nou echt dat het haar wat kan schelen, of gaan we naar de kloten. Zaten we maar in de jaren ’20 in een berghut in Zwitserland, want in de Middeleeuwen hadden we het allemaal kutter gehad. Noem me bij mijn naam, Star Wars is facistoïde, maar de dood nadert. Gelukkig zijn daar Gordon, Gerard Joling, René van der Gijp, Johan Derksen en natuurlijk Star Trek. Of is dat een pyromaan die komt helpen blussen. Youth is wasted on the young en PrEP ook, take it in stride. Voorts zijn we van mening dat Paulien een oudejaarsconference moet maken en Botte en Ype zeggen sorry. Met een bladerdeegpakketje, wat weesgegroetjes en allemaal gevoelens gaan wij jou Troostrijk door de Kerst heen helpen in deze achtenveertigste EvdA.

Dank aan Bart Westerlaken voor de majestueuze kerstremix van onze tune. Vergeet niet om de Spotify-afspeellijst te checken die bij deze uitzending hoort!