Botte & Ype & Paulien en ALLES over buitenaards leven, bevallen en beëindigen van vriendschappen – Eeuw van de Amateur 39

Je kan ons alles vragen, zeiden Botte Jellema, Ype Driessen en Paulien Cornelisse de vorige keer. Nou dat hebben ze geweten: tips voor bij een bevalling vroegen jullie, en hoe beëindig je een vriendschap. Pittige kwesties, maar ze gaan er in een moordend tempo doorheen en deze vlotte aflevering. Of ze het aan zouden durven om twee uur te podcasten, ach, ehm… Veel plezier met deze buitenaards goed bevallende, nimmer eindigende podcast over ALLES!

Eén antwoord op “Botte & Ype & Paulien en ALLES over buitenaards leven, bevallen en beëindigen van vriendschappen – Eeuw van de Amateur 39”

  1. Lief zijn is niet zo een grote waarde in t leven Ype!
    Mijn vraag is
    Kunnen jullie je verplaatsen in preppers?
    Groet
    Jose

Reacties zijn gesloten.