Dit moet iedereen met een website horen, of: de vette rekening van Permisson Machine – een nieuwe podcast van ‘De Eeuw van de Amateur’

In 2006 plaatste ik een fotootje op mijn weblog, dat mij afgelopen week een dikke rekening opleverde. Deze podcastaflevering is het verhaal van deze foto, hoe het afliep en hoe een Belgische machine rechthebbend materiaal opspoort en daar dikke rekeningen over verstuurt waar je niet of nauwelijks onderuit komt.

Eén antwoord op “Dit moet iedereen met een website horen, of: de vette rekening van Permisson Machine – een nieuwe podcast van ‘De Eeuw van de Amateur’”

  1. Dank je voor het delen van deze informatie, Botte! Je zal wel geschrokken zijn toen ineens die mail met aanmatigende aanmaningen kwam.. Zelf een paar jaar geleden een dreigmail gekregen van iemand wiens foto ik (weliswaar zwaar bewerkt met allerlei effecten) zonder toestemming ergens als illustratie had gebruikt op mijn blog. Sindsdien er netjes op gelet dat alle afbeeldingen vrij te gebruiken zijn of publiek domein, maar nu ik je verhaal hoor, toch maar even mijn blog opnieuw doorgevlooid en hier en daar wat aanpassingen doorgevoerd. Goed dat je dit aan de kaak hebt gesteld.

    Groetjes, Robert

Reacties zijn gesloten.