Bimhuis 40 jaar: het Noord-Zuidlijn filmpje!

Het wereldberoemde jazzpodium Bimhuis in Amsterdam viert de 40e verjaardag dit jaar. De Konrad Koselleck Bigband speelde op 6 oktober 2014 een storytellingjazzgig, met onder andere deze improvisatie door trombonist Bastiaan Woltjer in de hagelnieuwe Noord-Zuidlijn metrotunnel, onder De Dam. Geniet van de waanzinnige akoestiek, en hoe Bastiaan er mee speelt!

Trombone: Bastiaan Woltjer
Arrangementen: Konrad Koselleck (met Bastiaan in de tunnel)
Camera: Bart Westerlaken
Video editing, idee, storyteller: Botte Jellema
Locatie: Dienst Metro Amsterdam
Podium: Bimhuis Amsterdam

En onze tunneltoegift:

Botte Jellema
Botte Jellema is journalist, presentator, podcast- en documentairemaker. Hij is freelancer en werkt onder andere voor omroepen en programma's op NPO Radio1. Hij heeft een groot hart voor journalistiek, media, communicatie en verhalen.