OBA Live

Vanavond ben ik tussen 19 en 20u te gast in OBA Live op Radio5, over mijn documentaire ‘Het Verraad van de Voorstelling‘:

 filosoof Koert van Mensvoort 

over onze hang naar authenticiteit. Echt is goed in onze cultuur, en nep is minderwaardig. Liefst zien we alles zo ‘natuurlijk’ mogelijk. Is dat houdbaar in een tijd waarin we planten genetisch modificeren en de mens mede verantwoordelijk is voor klimaatverandering?http://www.mensvoort.com

 Botte Jellema

Radiomaker Botte Jellema ging voor zijn documentaire ‘Het verraad van de voorstelling’ op zoek naar wat nep en echt is in muziek en radio. Zingen de schatjes van Kinderen voor Kinderen echt zo loepzuiver? En zou Frank Sinatra zijn stem met behulp van technologie ook hebben verbeterd, als hij nu nog zou leven?

 Stine Jensen 

In OBA Live/Filosofie is Stine Jensen vandaag huisfilosoof.