Zielepoot

Azielepoot (40k image)In de keiharde strijd om de kijkcijfers van onze sites, besluit ik Matijn rechts in te halen. Hij een zere poot, ik een zere poot! Ha!

Gisteravond schatte ik een afstapje niet goed in op weg uit een kroeg, met dit als resultaat. Ik kan niet meer lopen. Er is gelukkig niks gebroken. Doet wel heel au.

Ik kan vanavond niet optreden met m’n band, ik kan niet mijn nieuwe auto ophalen en ik kan niet naar de Parade in Amsterdam. Gelukkig zorgde mijn moeder ouderwets lief voor me. Het leek haar bijna nog meer pijn te doen dan mijzelf. Wel was ze streng voor me: ik mocht dit weekend niks meer doen. Damn.

Hits hard.

4 antwoorden op “Zielepoot”

  1. ik las altijd trouw je site… maar die van marijn is ook wel erg leuk!! eens kijken wie de komende dagen mijn interesse het beste weet vast te houden…. ;-p)

    x
    r

Reacties zijn gesloten.